S moderním vybavením to půjde pěkně od ruky
Chcete si naplnit sen a otevřít si penzion, který bude zázemím pro turisty a návštěvníky? Pro zařízení kuchyně budete rozhodně potřebovat správné vybavení.
S moderním vybavením to půjde pěkně od ruky
Pokud si plánujete zařídit malou hospůdku, penzion nebo jinou přístupnou kuchyni, tak zajisté vás bude čekat hodně papírování, zařizování, spousty různých povolení a nesmíte zapomenout ani na odpovídající gastro vybavení. Nemluvě o tom, když se rozhodnete provozovat velkou kuchyni. Každopádně je dobré vědět, že na to nejste sami a kdykoliv se můžete obrátit na profesionály, kteří mají bohaté zkušenosti s tímto provozem.
Proč se obrátit přímo odborníky?
- Všechno někde začíná a kdo potřebuje efektivně rozestavit gastro nábytek a další potřeby, tak vůbec není špatné si vše nechat navrhnout od někoho, kdo tomu rozumí. Projekční příprava tak může být prvotním krokem k úspěchu.
- Zkušenosti s provozem přes dvacet let, to už dává dostatečnou garanci, že tomu někdo dokonale rozumí a snadno doporučí produkty přesně na míru, které se budou pro danou kuchyni či provozovnu hodit.
- Rozumí technologii vybavení pro dané provozy.
Základ pro vaření
Snad srdcem v provozovně bude vhodný sporák, bez něho by se asi těžko vykouzlily ty nejlepší speciality, které přilákají zákazníky. A vyhlášená kuchyně je zkrátka nejlepší reklama. Ideální je plynový gastro sporák, který dokáže uspokojit jak malé, tak velké provozovny. Otázkou je, jak moc se bude využívat a poté si lze vybrat některý z nabízených modelů.
- Musí být v souladu se směrnicemi EU pro plynové přístroje.
- Pozor na správný typ, musí být homologovaný, což může dokonce hygienická kontrola vyžadovat.
- U některých sporáků potěší skryté spojovací šrouby, mohutná konstrukce, ale i snadná údržba díky kvalitnímu materiálu.
Všechno v nerezu? Většinou ano
Rozhodně nesmí nikoho překvapit, že se vyrábí a nabízí provozovatelům nerezový gastro nábytek. Jedná se o pracovní stoly, dřezy, různé vozíky, ale i výdejní linky a mnohé další produkty. Dá se snadno provést dezinfekce těchto ploch a nejsou nijak náchylné ke zničení. Velmi snadná je poté samotná údržba a navíc se dají poté snadněji dokupovat i další komponenty, aby všechno v kuchyni pěkně ladilo.